Крісло-Мішок "ГРУША" (90x65) Оксфорд розміру S, З Чехлом РІЗНИХ ЦВІТІВ — ВІД ПРОІЗВОДІТЕЛЯ

Нет в наличии
Модель: 9073
1198.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Крісло-мішок "Груша" Оксфорд розміру S   Характеристики: Висота:90 см; Ширина: 65 см;Матеріал: оксфорд; (що свідчить про якісну крісла!)Внутрішній мішок для пранняПодвійні шви. Пори, коли меблі виконують, здебільшого, ес... Читати далі...
загальні характеристики
Вікова група  Для дорослих та дітей Максимально допустиме навантаження  200 Наявність внутрішнього чохла  Так Усі характеристики

Крісло-мішок "Груша" Оксфорд розміру S

 

Характеристики:

  • Висота:90 см; Ширина: 65 см;
  • Матеріал: оксфорд; (що свідчить про якісну крісла!)
  • Внутрішній мішок для прання
  • Подвійні шви.

Пори, коли меблі виконують, здебільшого, естетичну функцію, безперешкодно пішли, і зараз першість віддається бездоганній ергономіці та комфорту. Для практичного оформлення інтер'єру та відпочинку, який дійсно розслабляє, дизайнери рекомендують купити крісло-мішок — безкаркасні меблі, які стануть епіцентром затишку як у спальнях, так і ігрових кімнатах для малюків. 

Крісло-груша, традиційна, конусоподібна форма, що звужується до верху «спінки», дає змогу найбільш комфортно почуватися саме в сидячому положенні. Виготовляється у двох- та одноколірних варіантах.

Переваги наших моделей:

  • Якість і практичність. Крісла, які ще називають «подушка», здатні з легкістю витримати понад 100 кг ваги, навіть у тому разі, якщо навантаження відбувається різко. Цілісність забезпечена подвійним внутрішнім швом, двом незалежним укріпленим нитком для армування та тканини Оксфорд 600.

  • Корисний відпочинок. На відміну від традиційних каркасних меблів, дитяче крісло-мішок дає змогу унеможливити навантаження на поперековий і грудний відділ хребта. Рухомий наповнювач самостійно адаптується під вагу та форми тіла, повторюючи їх аж до міліметра. 

  • Гіпоалергенність і безпека. Як наповнювач наше виробництво використовує спеціальний матеріал, якісні властивості якого не змінюються згодом. Він не накопичує пил і не є алергеном. А чистоту виробу легко можна підтримувати, просто стираючи чохол у машинці або віддаючи його в хімчистку. 

  • Різноманітність. Каталог безкаркасних крісел-мішків представлений оригінальними та контрастними за стилем моделями — традиційними «грушами», імітаціями мультиплікаційних героїв і різних фігур. До того ж, дизайн із легкістю можна змінити, просто купуючи додатковий чохол, який надівається на основу за допомогою липучок.

Крісло-груша — найпопулярніша модель безкаркасних меблів. Прекрасний варіант для відпочинку або читання. Має низьку посадку, як лежак, і високу комфортну спинку, як крісло. У нього м'яка, об'ємна форма, але водночас лежак досить компактний і легкий. Універсальне рішення для будь-якого інтер'єру. Висока спинка та широка основа крісла-груші формують комфортне місце для сидіння, а завдяки витягнутій формі, крісло-грушу можна використовувати і як подушку, перевернувши її на бік. Знімний чохол пошитий із міцної водонепроникної тканини Оксфорд, що дає змогу використовувати крісло на вулиці, навіть на мокрій траві, він легко чиститься, за потреби можна прати в машинці за 30 градусів.

Наповнювач: гранули  пенополистирола. Полістирол не містить речовин, що живлять мікроорганізми, тому не схильний до впливу гризунів, цвілі, грибків і бактерій. Якщо полістирол зазнає короткочасного впливу полум'я, він оплавляється навколо джерела вогню, але не загоряється, і, відповідно, вогонь не поширюється далі. Має низьку теплопровідність — відповідно, крісла — мішки можна використовувати навіть на зимовій риболовлі.

Крісла можуть бути трьох розмірів S (висота 90, ширина 65); М (висота 110, ширина 80); L (висота 130, ширина 90)

Рекомендації щодо догляду за зовнішнім чохлом:

  • прання тканини за t 30 °C;
  • полоскання та віджимання (режим звичайний);
  • не використовувати відбілювач;
  • можна застосовувати сушіння в барабані з низькою температурою;
  • дозволене звичайна хімчистка;
  • прасування за температури до 100 °C.

 

ОГЛЯДНІ СВІДЧЕННЯ:

- ГАРАНТІЯ НА МЕБЕЛЬ: 1 рік!

- СОБСТВЕННЕ ПРОЗИВНІСТЬ КРЕСЕЛ (КІВ, УКРАЇНА)

-НУЖНО БІЛЬШЕ ФОТО? НАПИШИТЕ НА ВАЙБЕР +380950235043

*ДОСТАВКА*

  • ОТРИМуємо НОВИЙ ПОЧТИЙ АБО УКР ПОЧТИЙ;

  • Є СТОВКА ЩОДОСТА!

Характеристики
Вікова група  Для дорослих та дітей
Максимально допустиме навантаження  200
Наявність внутрішнього чохла  Так