Кухонний круглий універсальний ніж Bolo для дому
Кухонний круглий ніж Bolo
Що найважливіше на кухні? Гарний настрій кухаря, повний холодильник і якісні ножі.
Немає будь-якого з цих пунктів приготування, з великою часткою ймовірності, не залагодиться.
А який ніж можна назвати якісним?
Напевно, той, який легко ріже продукти «любою складності» і зручно лежить у руці.
У всякому разі, саме на ці якості зробили ставку творці інноваційного ножа-колеса.
Такі леза змусять позаздрити навіть Росомаху!
Круглий ніж Bolo — винахід канадського шеф-кухаря Рендалла Корнфілда та групи його помічників, які насміилися
запропонувати новий дизайн кухонного ножа, і переконалися в тому, що використання розробленого ними круглого ножа є набагато
ергономічнішим, ніж стара добра класика.
Саме зниження навантаження на зап'ястя, зменшення зусиль під час нарізання продуктів загалом і стало тією перевагою, , яка обіцяють забезпечити розробники круглого кухонного ножа bolo.
Лезо ножа bolo є знімним — що полегшує його миття й очищення.
І змінним: крім універсального рівного металевого леза для нарізання розробники пропонують також металеве з
зубцями для оброблення ("відбивання") м'яса.
І пластикове "лезо" для нарізання розкачаного тіста.
Ніж колесо Bolo є розбірною і складається з пластикової ручки розміром 160 мм * 105 мм і кільцеподібного леза діаметром
у 140 мм, виготовленого з високоякісної загартованої сталі.
Ніж чудово справляється з різкою будь-яких овочів, фруктів, м'яса та навіть м'яких сортів сиру.
За допомогою Bolo дуже зручно також шаткувати зелень, а спеціально розроблене пластикове лезо чудово підходить для різання тіста.
Безпека Bolo здійснюється завдяки захисній напівкруглій кришці, а важить ніж 120 г.
Ніж Боло — це поєднання двох найважливіших відкриттів людства: ніж і колесо.
Ці два винаходи разом дають змогу простими рухами вперед і назад розрізати практично будь-який продукт ще швидше
, ніж за допомогою звичайного ножа.
Це ніж, який легко та точністю розрізає піцу, не вимагаючи докладати багато зусиль.
Завдяки незвичній для кухонних ножів формі (кругле лезо з напівкруглою ручкою) Bolo не тільки ріже швидко, але й вимагає
від кухаря мінімальних витрат сили.
Адже замість того, щоб посилено тиснути на ручку, можна з легкістю «прокочувати» лезо.
А це, за словами виробника, прискорює процес готування й не дає змогу рукам втомитися.
У круглого ножа є й додаткова функція: натиснувши на кнопку під ручкою, можна зупинити лезо від обертання.
Цей режим знадобиться, наприклад, щоб відсікти від овочів і фруктів усі «неїстівності».
Характеристики:
- Матеріал леза: нержавіюча сталь
- Лезо легко дістається, що робить чищення простим і легким
- Зручно лежить у руці
- Революційна конструкція запобігає неприродним рухам, як під час використання традиційного ножа
- Лезо обертається
- Зручна кнопка для фіксації леза на місці (утримання)
- Захисний чохол для леза
- Діаметр леза: 13,8/10,1 см.
- Ширина леза: 1,85 см.
- Товщина леза: 1,5 мм.