Універсальний органайзер для солодощів Candy Box 1 ярус

Нет в наличии
Модель: CandyBox
280.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Універсальний органайзер для солодощів Candy Box 1 ярус  Candy Box — це розкладна коробка з п'ятьма відділами, у які можна розмістити всілякі цукерки, драже, сухофрукти, насіння, горішки, сухарики, чипси й багато іншого.... Читати далі...

Універсальний органайзер для солодощів Candy Box 1 ярус

 Candy Box — це розкладна коробка з п'ятьма відділами, у які можна розмістити всілякі цукерки, драже, сухофрукти, насіння, горішки, сухарики, чипси й багато іншого. Зверху є перемикач, повернувши яку розкриваються пелюстки з вашими смаками, після обіду так само легко закривається й можна поставити в шафу або холодильник.Органайзер виготовлений із харчового пластику, тож можна не боятися зберігати в ньому продукти без паковання.Кромі того можна використовувати як органайзер для різних дрібниць. Наприклад, для швейного приладдя, ниток, шпулечок, шпильок, ґудзиків.

Таця для солодощів Candy Box впишеться і на святковому столі на будь-якій дорослій вечірці або дитячому святі. Зберігається коробка компактно: завдяки вбудованому механізму 5 відсіків ховаються всередину корпусу. Досить лише акуратно повернути поворотний перемикач квіткового типу на верхній частині тарілки, щоб відкрити/зачинити чашу для фруктів у формі пелюстки.  

Коробка для солодощів  Candy Box — це унікальна інноваційна тарілка, виготовлена в японському стилі. Оригінальний пристрій дасть вам змогу красиво, компактно й ефективно розкласти різні смаколики: горіхи, цукерки, сухофрукти, цукати, зефір, насіння, чипси тощо. Усім, чим ви любите насолоджуватися під час перегляду фільмів, зустрічі з друзями. Цукерниця забезпечена також тримачем для телефона, досить відкинути кришечку та розташувати пристрій у відсіку для приємного часу під час дроту зі своїми улюбленими солодощами.