Цифровий мікроскоп USB Digital Microscope zoom з Led-підсвіткою ZOOM 1000X Art-0484

Нет в наличии
Модель: ART0484
420.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Цифровий мікроскоп USB Digital Microscope zoom з Led-підсвіткою     Спеціальна цифрова лупа — мікроскоп може застосовуватися в різноманітних сферах, де потрібне проведення точних і надточних робіт, їх фото- та відео-фікс... Читати далі...

Цифровий мікроскоп USB Digital Microscope zoom з Led-підсвіткою

 

 

Спеціальна цифрова лупа — мікроскоп може застосовуватися в різноманітних сферах, де потрібне проведення точних і надточних робіт, їх фото- та відео-фіксація:

· у ювелірній справі;

· у точній механіці;

· в ремонті електротехніки та електроніки;

· в граверних роботах;

· у криміналістиці;

· в косметології та багатьох інших сферах.

 

Крім того, такий недорогий, але функціональний прилад може застосовуватися в навчальних закладах для демонстрації фізичних, хімічних, біологічних та ін. дослідів широкої навчальної аудиторії. У зв'язку з його порівняно невисокою ціною, може з успіхом користуватися як подарунок дітям і підліткам для забезпечення їх різноманітного хобі й іншої пізнавальної діяльності.

 

Прилад являє собою якісну цифрову відеокамеру з доброю оптикою та точним механізмом зміни фокусної відстані (оптичного збільшення), встановлену на стійкому металевому штативі-підставці, з можливістю регулювання положення камери у двох площинах. Висота приладу — 112 мм, ширина стійки — 33 мм. Загальна вага — 159 г.

 

Цифрова відеокамера з роздільною здатністю 2,0 Mrix здатна видавати кольорове відео формату AVI з роздільною здатністю 640х480 рix і частотою кадрів 30 fps або фотознімки формату BMP/JPG роздільною здатністю до 2560x1920 рix. Об'єктив відеокамери зі змінною фокусною відстанню (оптичним «зуммом») від 15 до 40 мм, спільно з цифровим «зуммом» забезпечує збільшення приладу в діапазоні 50х-00х. Видимість деталей препарованого об'єкта та чіткість картинки поліпшується за , завдяки наявності вбудованої світлодіодної підсвітки з 8 світлодіодів.

 

Під'єднання приладу до комп'ютера (ноутбука) виконується за допомогою кабелю (інтерфейсу) USB 3.0/2.0/1.1. Перед його під'єднанням потрібне встановлення на ПК драйверів і супутнього програмного забезпечення з CD диска (є в комплекті). Електроживлення приладу (робоча напруга 5 В) забезпечується також через кабель USB.

 

До комплекту постачання входять:

· цифрова камера — мікроскоп з USB-кабелем під'єднання/живлення;

· стійка-штатив;

· CD-диск зі встановленнями драйверами;

· калібрувальна лінійка.