Чорна маска-плівка з активованим вугіллям "Т-зона" Витэкс Black Clean

Нет в наличии
Модель: Bioaqua3
290.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Маска-плівка для обличчя BLACK CLEAN проведена для очищення пор на обличчі. Її відома формула сприяє глибокому очищенню та детоксикації шкірного покриву. Це впливає на те, щоб домогтися матового блиску поверхні шкіри осо... Читати далі...
загальні характеристики
Кількість в упаковці  3 Стать  Унісекс Усі характеристики

Маска-плівка для обличчя BLACK CLEAN проведена для очищення пор на обличчі. Її відома формула сприяє глибокому очищенню та детоксикації шкірного покриву. Це впливає на те, щоб домогтися матового блиску поверхні шкіри особи. Головний елемент у вигляді бамбукового вугілля ніжно доглядає за вашим обличчям, витягаючи з пір забруднення різного ступеня. Має протизапальну властивість, попереджаючи появу прищів.

Кому підійде?

Чаще всего приобретается женщинами с широкими порами, которые требуют ежедневного ухода. Во время использования она приобретает рисунок пленки, равномерно нанесенной на поверхности. Не пересушивает кожу лица, не давая образоваться новым воспалениям. Стоит обсудить детали этого продукта:

  • Универсальное средство для всех типов кожи.
  • Надолго избавляет от загрязнения пор лица.
  • Достаточно использовать 1-2 раза в неделю.

Что еще нужно знать о продукте?

Маючи проблемну шкіру, варто задуматися про покупку описуваного кошти, оскільки маска-плівка для обличчя BLACK CLEAN за відносно короткий період часу зможе допомогти позбавитися від кожної проблеми зі шкірою. Ніж витрачати божевільні гроші на консультації, насолодіться продуктивністю цієї маски-плівки. при регулярному користуванні ви відчуєте вагому різницю, так ви без праці зрозумієте, наскільки маска корисна.

Характеристики
Кількість в упаковці  3
Стать  Унісекс