Сироватка гіалуронова Elizavecca Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97%

Нет в наличии
Модель: GUANJING24K
200.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Идеально чистая кожа без следов акне, покраснения и раздражения — не мечта, а прекрасный косметический продукт от Elizavecca. Преимущества продукта Face Care Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97 % способна в кратчайший с... Читати далі...
загальні характеристики
Класифікація косметичного засобу  Мас маркет Усі характеристики

Идеально чистая кожа без следов акне, покраснения и раздражения — не мечта, а прекрасный косметический продукт от Elizavecca.

Преимущества продукта

Face Care Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97 % способна в кратчайший срок восстановить кожу, придать ей свежести. Продукт имеет ряд преимуществ:

  • оказывает омолаживающий эффект, кожа становится подтянутой и идеально ровной;

  • устраняет следы постакне, сужает поры;

  • создает ощущение увлажненности и комфорта;

  • придает лицу ровный оттенок, устраняет гиперпигментацию.

Как действует?

Сироватка на 97 % складається з гіалуронової кислоти, яка активно бореться з ознаками старіння шкіри. Ніацинамід забезпечує невидиму захист від ультрафіолетового випромінювання і стимулює природний процес вироблення колагену. Аденозин сприяє швидкому відновленню шкіри. Алантоїн, зменшує подразнення, почервоніння і запалення, м'яко впливає на чутливу шкіру обличчя.

З чим використовувати?

Для ефективного комплексного догляду використовуйте сироватку після гелю для вмивання і тоніка. Для додаткового зволоження застосовуйте креми та маски.

Склад товару Сироватка з гіалуроновою кислотою Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%, 50 мл

Sodium Hyaluronate (97%), Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Arginine, Adenosine, Allantoin, Fragrance.

Характеристики
Класифікація косметичного засобу  Мас маркет