Вакуумні гофровані пакети в рулонах 20Х500 см для вакуумних пакувальників рукав HSM-51000

Нет в наличии
Модель: HSM-51000
190.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побуто... Читати далі...

Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі.

За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо).

Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому:

  • забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним
  • запобігають змішуванню запахів
  • заощаджують місце в холодильнику/морозильному відділенні
  • використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від

Переваги вакуумних пакетів у рулонах

  • Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт
  • Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні
  • 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C
  • Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря
  • Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників
  • Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання
  • Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів
  • Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах

* Так само в продажу є вакууматори, звертайтеся до менеджера