Тренажер для ніг (метелик) Еспандер метелик тренажер для рук, ніг, стегон.HSM-500103

Нет в наличии
Модель: HSM500103
295.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Тренажер  — це легкий і компактний, ефективний і зручний тренажер-екстрандер для використання в домашніх умовах, він займає обмаль місця й поміститься в будь-якій малогабаритній квартирі. Таким домашнім тренажером зможут... Читати далі...

Тренажер  — це легкий і компактний, ефективний і зручний тренажер-екстрандер для використання в домашніх умовах, він займає обмаль місця й поміститься в будь-якій малогабаритній квартирі. Таким домашнім тренажером зможуть користуватися абсолютно всі члени сім'ї, попри стать та вік.

Тренажер  має таке призначення:

  • зміцнює грудні м'язи, формує пружні груди, сідниці та внутрішню частину стегон;
  • підвищує тонус, розвиває м'язи грудей, сідниць, стегон.

Тренажер для дому добре підходить для занять фітнесом, для того, щоб зміцнити м'язи ніг, грудей. Розроблений спеціально для проблемних зон тіла представниць прекрасної статі. Він ефективно опрацьовує зовнішню, внутрішню поверхні стегон і сідниць, а також тренує та підтягує груди, піднімає бюст.

Цей тренажер-експандер виробляється з пружинної сталі, він має зручні ручки, які зроблені зі спіненої гуми. Займаючись вдома з таким тренажером хоча б по двадцять хвилин щодня, можна отримати приголомшливий результат і домогтися стрункої, підтягнутої та гарної фігури, не докладаючи великих зусиль.

Далі ми приберемо частину комплексу вправ із тренажером 

-Грудна клітка та груди. Тренажер-експортер  необхідно взяти так, щоб край ковпачка прямував на ваш підборіддя, ручки ж тренажера були спрямовані вниз, у бік підлоги. Обидві пензлі рук покласти під ковпачок, покласти на ручки передпліччя рук. Далі стискати ручки, водночас зводячи лікті ближче, утримуючи їх на рівні плечей. З силою повернути у вихідне положення лікті.

-Живот. Потрібно лягти на підлогу на спину, звести ноги разом, зігнути їх у колінах, стопи ніг водночас мають стояти на підлозі. Покласти тренажер-експортер так, щоб одна ручка була посередині між стегнами, інша — спрямована вгору перед вашим обличчям. Ковпачок водночас має бути спрямований вгору. Трохи відірвати плечі від підлоги, скручуючи до колін верхню частину тіла. Притиснути поперек до підлоги, водночас втиснувши живіт. Робити під час підіймання видих, під час повернення у вихідне положення — вдих.

-Внутрішня частина стегна. Взяти стілець із прямою спинкою, сісти на нього, трохи піднявшися до краю стільця так, щоб можна було вільно рухати стегнами, поставити ноги разом. Покласти тренажер між колін, щоб ковпачок дивитися вниз. Покласти руки на обидві ручки, щоб утримати тренажер на місці. Стискати ручки тренажера за допомогою внутрішньої частини стегна.

- Верхня частина спини. Вправу можна виконувати й стоячи, і лежачи. Притиснути одну ручку тренажера до лівого боку, від попереку до передпліччя, водночас ковпачок має дивитися вгору, перед вашим передпліччям. А низ ручки має бути розташований на 3-6 см. нижче тазової кістки. Необхідно міцно утримувати тренажер правою рукою. Покласти ліве передпліччя на витягнуту ручку тренажера, потім стискати вниз передпліччі за допомогою внутрішньої частини ліктя, прямуючи до стегна. Повернутися із силою у вихідне положення.

-Трицепс. Встати прямо, звести коліна разом, притиснути тренажер до стегна та талії, ковпачок водночас має розташовуватися перед вашою талією. Покласти одну руку на верхню ручку, іншу руку — на нижню ручку, стиснути лікті близько до тіла. Далі натиснути зверху на верхню ручку, водночас намагаючись її притиснути якомога ближче до нижньої. Не відпускати рук, повернути їх із силою в попереднє положення.

Ми познайомилися з новим тренажером  Ви тепер знаєте, для чого призначений цей домашній тренажер, які його важливі особливості, а також як працювати з ним над різними частинами свого тіла. Займаючись на цьому тренажері лише кілька хвилин на день, ви маєте можливість у прямому сенсі не виходячи з дому отримати приголомшливі результати, а точніше — струнке, підтягнуте, гарне тіло.