2000 Вт Потужний Оливний нагрівач для дому CROWNBERG CB-09S. Найкраща ЦЕНА!

Нет в наличии
Модель: 9117
1288.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Опис У Вашому домі недостатньо тепла? Тоді конвектор Crownberg  CB-09S те, що вам потрібно. Він з успіхом допоможе нагріти та підтримати оптимальну температуру у квартирі, офісі, на дачі, у гаражі та навіть на складі. Ко... Читати далі...

Опис

У Вашому домі недостатньо тепла? Тоді конвектор Crownberg  CB-09S те, що вам потрібно. Він з успіхом допоможе нагріти та підтримати оптимальну температуру у квартирі, офісі, на дачі, у гаражі та навіть на складі. Конвектор Crownberg CB-09S передбачений для нагрівання приміщення загальною площею до 25 квадратних метрів. Ви самостійно зможете регулювати всіма режимами, передбаченими в цій моделі, оскільки керування — механічне. Потужність роботи конвектора може досягати 2000 Вт.

Внутрішня система пристрою максимально захищена від можливого перегрівання або навпаки — замерзання. Усього передбачено три допустимі температурні режими. Водночас, якщо ви визначитеся з оптимальним для вас рівнем, пристрій зможе автоматично підтримувати цю температуру в приміщенні. Для більшої наочності, у конвектор вбудований індикатор, який показує стан його роботи. Корпус конвектора виготовлений у  абсолютно універсальному кольорі для будь-якого інтер'єру. Досить класичний і водночас сучасний. Він не займе багато місця, але водночас допоможе створити оптимальну температуру для перебування в кімнаті. Для додаткової стійкості передбачені дві ніжки.

Характеристики:

 

Гарантія 14 днів

Потужність (Вт) 2000

Країна-виробник товару Китай

Кол-во секций 9

Матеріал корпусу Метал покритий порошковою фарбою

Монтаж Підлоговий

Призначення Побутовий

Обладнання З терморегулятором

Особливості захисту від перегрівання

Відсік для зберігання шнура Так

Площа обслуговування (м2) 20

Тип живлення Електричний

Тип керування Механічний