Нет в наличии
Bolo123
Кухонний круглий ніж Bolo Що найважливіше на кухні? Гарний настрій кухаря, повний холодильник і якісні ножі. Немає будь-якого з цих пунктів приготування, з великою часткою ймовірності, не залагодиться. А який ніж можна назвати якісним? Напевно, той, який легко ріже продукти «любою складності» і зручно лежить у руці. У всякому разі, саме на ці якості зробили ставку творці інноваційного ножа-колеса. Такі леза змусять позаздрити навіть Росомаху! Круглий ніж Bolo — винахід канадського шеф-кухаря Рендалла Корнфілда та групи його помічників, які насміилися запропонувати новий дизайн кухонного ножа, і переконалися в тому, що використання розробленого ними круглого ножа є набагато ергономічнішим, ніж стара добра класика. Саме зниження навантаження на зап'ястя, зменшення зусиль під час нарізання продуктів загалом і стало тією перевагою, , яка обіцяють забезпечити розробники круглого кухонного ножа bolo. Лезо ножа bolo є знімним — що полегшує його миття й очищення. І змінним: крім універсального рівного металевого леза для нарізання розробники пропонують також металеве з зубцями для оброблення ("відбивання") м'яса. І пластикове "лезо" для нарізання розкачаного тіста. Ніж колесо Bolo є розбірною і складається з пластикової ручки розміром 160 мм * 105 мм і кільцеподібного леза діаметром у 140 мм, виготовленого з високоякісної загартованої сталі. Ніж чудово справляється з різкою будь-яких овочів, фруктів, м'яса та навіть м'яких сортів сиру.За допомогою Bolo дуже зручно також шаткувати зелень, а спеціально розроблене пластикове лезо чудово підходить для різання тіста. Безпека Bolo здійснюється завдяки захисній напівкруглій кришці, а важить ніж 120 г. Ніж Боло — це поєднання двох найважливіших відкриттів людства: ніж і колесо. Ці два винаходи разом дають змогу простими рухами вперед і назад розрізати практично будь-який продукт ще швидше , ніж за допомогою звичайного ножа. Це ніж, який легко та точністю розрізає піцу, не вимагаючи докладати багато зусиль. Завдяки незвичній для кухонних ножів формі (кругле лезо з напівкруглою ручкою) Bolo не тільки ріже швидко, але й вимагає від кухаря мінімальних витрат сили. Адже замість того, щоб посилено тиснути на ручку, можна з легкістю «прокочувати» лезо. А це, за словами виробника, прискорює процес готування й не дає змогу рукам втомитися. У круглого ножа є й додаткова функція: натиснувши на кнопку під ручкою, можна зупинити лезо від обертання. Цей режим знадобиться, наприклад, щоб відсікти від овочів і фруктів усі «неїстівності». Характеристики: Матеріал леза: нержавіюча стальЛезо легко дістається, що робить чищення простим і легкимЗручно лежить у руціРеволюційна конструкція запобігає неприродним рухам, як під час використання традиційного ножаЛезо обертаєтьсяЗручна кнопка для фіксації леза на місці (утримання)Захисний чохол для лезаДіаметр леза: 13,8/10,1 см.Ширина леза: 1,85 см.Товщина леза: 1,5 мм. ..