Рукавички штурмові тактичні Exploring

Нет в наличии
Модель: 00460
465.00грн.
Знайшли дешевше?
Короткий опис
Рукавички штурмові тактичні Exploring Міцні захисні рукавички – незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок і мисливців. Втім, ті, хто часто буває на природі і любить активний відпочинок, займається боротьб... Читати далі...

Рукавички штурмові тактичні Exploring

Міцні захисні рукавички – незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок і мисливців. Втім, ті, хто часто буває на природі і любить активний відпочинок, займається боротьбою, а також часто їздить на велосипеді, теж знайдуть застосування тактичних рукавичок. Військові рукавиці виготовлені з якісного і надійного матеріалу, тому розраховані на довгу службу своєму власникові.

Рукавиці тактичні здатні витримувати температуру до -200. При цьому вони добре зігрівають руки. Такі штурмові рукавички не займають багато місця, легкі по вазі і компактні. І головне – вони дуже зручні, рухливість пальців нітрохи не обмежується. Одним з головних переваг, якими радують рукавички військові вважається те, що вони дуже швидко висихають. Цьому сприяє особливий матеріал – микрофлис, який і сохне швидко, і при цьому здатний зігрівати в холоду, а ще він вважається дихаючим матеріалом. В тривалих походах і прогулянках це відіграє важливу роль, адже від вашого комфорту, найчастіше, буде залежати і настрій. Туристи і люди робочих спеціальностей по достоїнству оцінять такі рукавички захисні, крім того, вони нададуть вірну службу і спортсменам. Обумовлено це тим, що спортивні рукавички добре захищають руку, бережуть кісточки пальців при сильних ударах, а також запобігають натирання мозолів і появі подряпин на долонях. Таку захисну функцію виконують спеціальні вставки CarbonTek. А головне, що при цьому ви не відчуєте жодних незручностей у рухах! Особливо це важливо при заняттях спортом, коли від вашої зручності безпосередньо може залежати результат нормативу. Комфортна застібка на велкро-липучці допоможе надійно фіксувати рукавички на зап'ясті.

Про зручність, теплі і захисті ваших рук подбають армійські рукавички, вам же залишається розслабитися і отримувати задоволення від улюблених активних дій – будь те заняття спортом, рибалка або туристичний похід!